Diamanten zijn niet zomaar een diamant: creëer een prachtig kunstwerk met diamantschilderijen

Wat is diamant schilderen? Diamantschilderijen zijn een van de populairste nieuwe trends in high-fashion sieraden. Ze zijn een geweldige manier om sprankeling en glamour toe te voegen aan een verlovingsring, trouwring of een speciaal sieraad. Diamanten kunnen worden gecombineerd met andere edelstenen om een uniek sieraad op maat te maken. Koop exclusieve diamantschilderijen gemaakt door enkele van ‘s werelds beste artiesten.

Bestel vandaag nog uw diamant schilderij en laat het binnen enkele dagen bij u thuis bezorgen. U kunt zelfs uw eigen Diamond Painting aanpassen. Laat je fantasie de vrije loop en voel de stress van de dag vervagen terwijl je elke diamant voorzichtig op het beschermende canvas legt om DIY Diamond Art te onthullen, gemaakt door een meesterkunstenaar! Een Diamond Painting is een geweldige manier om uw liefde voor diamanten te delen en anderen een origineel op maat gemaakt kunstwerk te geven dat ze voor altijd zullen koesteren.

Diamantschilderijen kunnen ook worden omgezet in een prachtig canvasaccessoire voor dagelijks gebruik. Trek gewoon de beschermende coating los en leg het prachtige kunstwerk binnenin bloot. U kunt uw Diamond Painting gebruiken als een Cross Stitch-patroon met ronde kralen of een uniek diamant-kruissteekontwerp maken met een foto of foto. Druk gewoon de afbeelding af om uw eigen unieke kruissteekdoek te maken. Je vrienden en familie zullen versteld staan van je originele handgemaakte cadeau en zullen de herinnering van je keuze nog lang koesteren.

Er zijn veel verschillende methoden om uw Diamond Paintings te versieren als ze eenmaal op canvas zijn. De meest populaire manier om een Diamond Painting te voltooien, is door het gebruik van een rastersysteem. Gebruik meerdere sets dubbelzijdig plakband om elk vierkant in het schilderij te omlijnen. Bevestig vervolgens eenvoudig elk vierkant aan de bijbehorende hoek met kleine afgeronde kralen en / of zaadkralen. Zodra alle vierkanten zijn voltooid, bevestigt u het bovenste vierkant aan de onderkant met meer ronde kralen en rocailles.

Dezelfde methode wordt gebruikt om Diamond Paintings te versieren met geboortestenen. Gebruik gewoon exact hetzelfde rastersysteem om het canvas te omlijnen. Maak vervolgens met behulp van een selectie geboortestenen van verschillende groottes een uniek diamantschilderij door ze aan de corresponderende hoeken te bevestigen. Het toevoegen van een frame aan het schilderij zal het helpen om langer mee te gaan. Je kunt ook een ring van kleine steentjes rond het frame toevoegen voor een extra persoonlijk tintje.

Diamantschilderijen zijn echt een prachtig kunstwerk. Ze zijn handig voor het creëren van herinneringen en verhogen de waarde van uw diamant. Controleer de prijs online voordat u dit speciale geschenk koopt. Misschien vindt u een mooi kunstwerk voor een fractie van de verkoopprijs.

Bezoek voor meer informatie hun website op mythofasia.nl